Lil’ Kleine bevestigt nieuwe liefde

lil-kleine-bevestigt-nieuwe-liefde
Lil' Kleine bevestigt nieuwe liefde
Lil' Kleine heeft nieuwe vriendin

… en Bali vertoeft. Hiervoor had hij ruim vier jaar een relatie met vlogger Monica Geuze, die eind vorig jaar strandde. Zelf is Monica overigens ook alweer onder de pannen. In een rap met SBMG haalde Kleine recent nog uit naar haar vriend, Lars Veldwijk.

Lil' Kleine is na zijn breuk met Monica Geuze opnieuw gelukkig in de liefde. De rapper verklapte her en der al wat op social media, waarna de geruchtenmolen begon te draaien. Dinsdag bevestigde Lil' Kleine het nieuws zelf. Grazia vertelt dat de 22 …
“Ze moet VWO hebben gedaan en afgestudeerd zijn. Ik wil een vrouw met hersenen, en die had Monica niet.” Ok, fair enough. Wij kennen die Monica Geuze niet zo goed maar vanuit een soort van gut feeling snappen we wel een beetje wat Lil hier bedoelt.


Lil' Kleine heeft nieuwe vriendin

Eerder werd er al gespeculeerd over wie de nieuwe vriendin van Lil' Kleine zou zijn en nu bevestigt de Amsterdamse rapper dat Jaimie Vaes inderdaad zijn hart heeft veroverd. „Ik ben super verliefd” laat Jorik Scholten, die beter bekend is als Lil …

Rapper Lil' Kleine is weer gelukkig in de liefde. Zijn nieuwe vriendin heet Jaimie Vaes. "Ik ben superverliefd", bevestigt Lil' Kleine aan Grazia. De 22-jarige rapper, die eigenlijk Jorik Scholten heet, had eerder een relatie met vlogger Monica Geuze.

Related posts